Levelek Abszurdisztániából

'Elfogott levelek', melyeket Abszurdia vezetői, prominens alakjai írtak más abszurdiai vezetők, prominens alakok számára. Nomeg Kurvisztán celebvilágának levelezésébe is betekintünk kissé. Kéretik nem komolyan venni, csak egy reflekció Kurvisztánban történtekre az én szemszögemből.

Címkék

Archívum

Boszorkány? Igen. Máglya? Nem.

2009.08.05. 11:11 postmaster

Ms. Playle,

Örömmel tudatjuk, hogy boszorkányság vádjában bűnösnek találtuk Önt, bíróság elé is idézzük, bűnösnek is találjuk majd. De, felmentjük a máglya általi kivégzés alól, mivel tudomásunkra jutott az a tény, hogy Önnek még nincsen gyermeke, de a távoli jövőben, a XXI. században, az egyik utódja híres (gyerek)színész lesz.

És mivel a szerepe szerint boszorkányt alakít, az Ön büntetését rajta hajtjuk majd végre. Bízzunk addig Istenben, hogy az Inkvizíció és a boszorkányüldözés nemes és felemelő intézménye életben marad addig.

Ha mégsem, akkor kitalálunk valami más módszert, amivel bekerülhet a hírekbe, ahogy a mostani máglyahalálok is eléggé nagy hírverést kaptak. Ötleteink már most is vannak a jövőbeni dolgokra. Például:
1. Bugyivillantás
2. Cicivillantás
3. A szerelmi élet kibeszélése
Vagyis a CELEBBÉ válás. Ez lehet, hogy szörnyűb lét, mint a máglyahalál.

Ugye, hogy az egyház annyira nem is kegyetlen?

Tisztelettel:
Boszorkányüldözési Minisztérium Főinkvizítori Főtitkár

 

Response to: Velvet

Körmölj ide valamit

Címkék: velvet emma watson boszorkány

A bejegyzés trackback címe:

https://abszurdiailevel.blog.hu/api/trackback/id/tr971290032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása