Levelek Abszurdisztániából

'Elfogott levelek', melyeket Abszurdia vezetői, prominens alakjai írtak más abszurdiai vezetők, prominens alakok számára. Nomeg Kurvisztán celebvilágának levelezésébe is betekintünk kissé. Kéretik nem komolyan venni, csak egy reflekció Kurvisztánban történtekre az én szemszögemből.

Címkék

Archívum

Becsületbeli ügy a magyarok melletti kiállás

2009.08.11. 08:15 postmaster

Tisztelt Köztársasági Elnök Úr!

Ön azt nyilatkozta, hogy Magyarország a roma polgárok mellett áll, és minden szervezeti támogatást megkap a rendőrség, hogy megvédjék őket. Kérdem én, hogy a magyarságot, azokat akiket az Ön által védendőnek ítélt romaság bántalmaz, kik fogják megvédeni? A rendőrség? Hát az Ön szavai szerint ők nem érnek rá, mivel a romaságot védik. Ezért is született meg egy szervezet, egy mozgalom, hogy a rendőrség által már nem védett magyar, tisztességes, becsületes polgárok is biztonságban tudhassák magukat. Igen, megszületett a mozgalom, és az Ön által védettnek ítélt roma közösség félelemkeltőnek ítélte a fekete mellényt.

A fent említett tisztességes, becsületes magyar polgárokban viszont félelmet kelt az Ön által ennyire védett roma polgárság. Ugye tudja mikre gondolok? A romák által elkövetett gyilkosságok, testi sértések, erőszakok, rablások esetén miért nem nyilatkozik arról, hogy a tisztességes, becsületes magyar polgárok védelmében meg kell tenni mindent és meg kell adni a rendőrségnek minden támogatást, hogy megvédjék őket? Csak a romákat? Mert történt pár olyan attrocitás amiket romák sérelmére követtek el? Amik egy része romák által történt? Tehát, ha saját maguk között lerendezik a dolgaikat, akkor a magyar rendőrségnek minden bevethető eszközzel mellettük kell álljon?

Hol volt a magyar rendőrség teljes technikai és anyagi támogatásáról szóló nyilatkozat akkor, mikor a romák követtek el bűncselekményeket a tisztességes, becsületes magyar polgárok ellen? Mielőtt félreértene, a tisztességes, becsületes magyar állampolgárok közé nem csak fehér bőrszínű embert lehet sorolni. Ide tartoznak azok a roma polgártársak is, akik képesek arra, hogy tisztességesen beilleszkedjenek, és a társadalom tahjaivá váljanak.

Gondoljon bele, egy ilyen nyilatkozat, hogy ennyire védi a romákat, mekkora viszatetszést fog szülni azok között, akik ott élnek, ahol a romák folyamatosan tönkreteszik a becsületes, tisztességes állampolgárok életét. Lopással, betöréssel, csalással, esetleg emberöléssel, hogy csak a súlyosabb dolgokat említsük. De említhetjük a természet védelmét is, hogy ne follyon az utcán végig a szar, mivel az illemhelyet  és a higiéniát nem ismerik, és egy 'pottyantós' árnyékszéket sem képesek összetákolni.

Szolidaritást, együttérzést vár el az áldozatok családjával, a cigány közösséggel? Abban az esetben, ha az a cigány áldozat ténylegesen becsületes állampolgárként élt, akkor ezzel nincs is baj. Csak annyi, hogy ebben az esetben felesleges a felszólítás, hiszen bármilyen, ésszerűen gondolkodó ember hasonlóan érez.  De, és igen, van de, ameddig 15-50 fős roma-, de nevezhetjük nevén is, cigánybandák garázdálkodnak egyes városok utcáin addig ne várjon őszinte részvétet, együttérzést. Ahogy Őket sem szólítha fel együttérzésre, mikor egy híres sportolót, vagy egy ártatlan tanárt, vagy akárki más, becsületes, tisztességes magyar, hangsúlyozom MAGYAR állampolgárt bántalmaznak, károsítanak meg, esetleg ölnek meg.

Tehát, hogy soraimat lezárhassam, Tisztelt Köztársasági Elnök Úr, meg kéne gondolni, hogy milyen helyzetben, milyen nyilatkozatokat tesz, és főleg milyen szavakkal. Meg azt, is gondolja végig kérem, hogy bizonyos esetekben miért nem tesz hasonló nyilatkozatokat? Az országban élő, tisztességes, becsületes polgárok számára ez a nyilatkozat sok kérdést megválaszol.

Tisztelettel
Egy magyar állampolgár

 

Response to: index.hu

Körmölj ide valamit

Címkék: index nyilatkozat solyom

A bejegyzés trackback címe:

https://abszurdiailevel.blog.hu/api/trackback/id/tr411302041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása