Levelek Abszurdisztániából

'Elfogott levelek', melyeket Abszurdia vezetői, prominens alakjai írtak más abszurdiai vezetők, prominens alakok számára. Nomeg Kurvisztán celebvilágának levelezésébe is betekintünk kissé. Kéretik nem komolyan venni, csak egy reflekció Kurvisztánban történtekre az én szemszögemből.

Címkék

Archívum

Mi is ez? Nomeg minek?

2009.08.04. 15:13 postmaster

Az első kérdésre a válasz, egy blog. Bővebben egy reflektálás a hazai politikai, gazdasági és egyéb történésekre, egy eléggé kifacsart gondolkodásmódú, nehezen változtatható világnézetű, gyakran morbid humorú fiatal tollából, ujjaiból.

Ha magamról kéne írni, akkor inkább nem tenném. Nem rólam fog szólni, ez 100%. A világnézetem kialakult, a jelenlegi helyzetben a politikai is. Ezek bizonyosan tükröződni fognak a postokban. De ennyit rólam.

Térjünk át a másik kérdésre, a Nomeg minek?-re
Erre nem tudok érdemi választ adni, jött egy ihlet, és egy későbbi post szövegezése bevillant. Aztán gondolkodtam, hogy lenne-e még a Kurvisztáni történésekben annyi, hogy érdemes legyen egy ilyen blogot beindítani, és rájöttem a válasz egy határozott Igen. Csak egy, és nem három :)

És igen, az ötletet Kern András Elfogott levelei adták. Respect! :)

Körmölj ide valamit

A bejegyzés trackback címe:

https://abszurdiailevel.blog.hu/api/trackback/id/tr921288407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása