Levelek Abszurdisztániából

'Elfogott levelek', melyeket Abszurdia vezetői, prominens alakjai írtak más abszurdiai vezetők, prominens alakok számára. Nomeg Kurvisztán celebvilágának levelezésébe is betekintünk kissé. Kéretik nem komolyan venni, csak egy reflekció Kurvisztánban történtekre az én szemszögemből.

Címkék

Archívum

Több száz Magyar FOG kivándorolni...

2009.08.25. 15:32 postmaster

Tisztelt Országos Magyar Önkormányzat!

Jelen levelemmel azért fordulok Önökhöz, mert úgy érzem, hogy Magyarországon az utóbbi időben eluralkodott a túlzott liberalizmus, a faj- és bűnözővédelem. Fajvédelem alatt sajnálatos módon nem a tisztességesen dolgozó, élő, rendesen adózó emberek által alkotta fajt értem. Épp ellenkezőleg, úgy érzem, hogy a fentebb említett (fajnak nem nevezhető, de a célnak ez a szó felel most meg a legjobban) embercsoport szisztematikus, tudatos megfélemlítése és elnyomása folyik.

A másik kérdéskör a bűnözővédelem. Itt is sajnálatos jelenségek mutatkoznak meg. Lehet, hogy a rendvédelmi szervek hozzánemértését igazolják, vagy csak a nemtörődömségüket, nem tudom, de úgy érzem akármelyik áll fent, elfogadhatatlan. Amennyiben a védett faj egyede közül követ el valaki bűncselekményt a nem védett faj kárára nem történik szinte semmi intézkedés (esetleg az igazoltatás, dehát csak annak nem sok értelme van). Ellenben, ha a védett faj egy egyedére akár csak csúnyán ránéz egy védetlen egyed, máris a rasszizmus, a fajgyűlölet kerül emlegetésre.

Igen, régen is létezett, és most is létezik, és amíg a helyzet nem normalizálódik létezni is fog, a védettfajbűnözés. Ahogy sokan már találóan megfogalmazták, ez nem rasszista indíttatású kifejezés, hanem azok a bűncselekmények összefogó neve, amelyet az esetek túlnyomó többségében a védett faj követ el.

A fentiek okán, kérném írásba foglalni, Köztársasági Elnöki, Miniszterelnöki aláírással hivatalosítani, hogy az én fajtám nem védett faj ma Magyarországon. Hiába szerepel a személyi igazolványomon, hogy magyar az állampolgárságom. Sőt, követelem, hogy maga az állam, Magyarország, intézze el számomra az utat, szervezze le a befogadó országgal, hogy Náluk telepedek le, intézze el a befogadó országban a munkavállalásom, és lakhatásom, legalább a Magyarországon meglévő színvonalon.

Ha a kéréseimet nem óhajtják teljesíteni, vagy a politikájukon nem változtatnak (főként a faj- és bűnözővédelem kérdéseiben) úgy ne csodálkozzanak, ha 2010-ben a politikai szelek megváltoznak.

Köszönettel:
Egy Magyar Nemvédett polgár

 

Response to: index.hu

Körmölj ide valamit

Címkék: index fajvédelem kivándorlás bűnözővédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://abszurdiailevel.blog.hu/api/trackback/id/tr421337435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása