Levelek Abszurdisztániából

'Elfogott levelek', melyeket Abszurdia vezetői, prominens alakjai írtak más abszurdiai vezetők, prominens alakok számára. Nomeg Kurvisztán celebvilágának levelezésébe is betekintünk kissé. Kéretik nem komolyan venni, csak egy reflekció Kurvisztánban történtekre az én szemszögemből.

Címkék

Archívum

Lovas..., focis..., lovas...? Végül mi lesz?

2009.08.05. 10:29 postmaster

Tisztelt magyarországi Koncertszervezők!

Kérném tisztelettel Önöket, hogy végre eldönteni szíveskedjenek hol is lesz ügyfelem koncertje? Először arról volt szó, hogy a "Music", a "Like A Prayer" és több ismert zenemű előadója a Kincsem park lovainak is énekli örökbecsű és feledhetetlen dalait. Ennek a Művésznő is örült, hiszen nagy állatbarát hírében áll, és mivel én személyesen is ismerem, ezt meg tudom erősíteni.

Nemrégen kaptuk a hírt, amely teljesen meglepetésszerűen ért minket, hogy a koncert helyszíne megváltozik. A Művésznő elkeseredésének is hangot adott, hogy "Én bizony csak a lovasparkban vagyok hajlandó énekelni.". Nagynehezen sikerült lenyugtatni, és rávenni arra, hogy a Puskás Ferenc stadionban is fellépjen.

Mostmeg jön a hír, hogy mégis a park? Hát minek néznek minket? Ide-oda rakosgatják a helyszínt? Tudom, a Művésznő örülni fog neki, hogy ott lesznek a lovak, de valahogy nem kellett volna ez a cirkusz. Úgy tudom, Önök építik az országimage-t. Hát ezzel inkább rombolták érzésem szerint. Továbbá nevetségessé tették saját magukat, és közvetve a Művésznőt is.

Szóval, várom a további változásokat, mert érzem, hogy ez nem a végleges helyszín.

Maradok tisztelettel:
A Művésznő koncert-managere

 

Response to: Borsonline

2 körmölet

Címkék: koncert madonna bors

A bejegyzés trackback címe:

https://abszurdiailevel.blog.hu/api/trackback/id/tr311289939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jensen, Hanna 2009.08.06. 09:26:44

Ami nincs (országimidzs), azt már nem lehet jobban lerombolni. :)
Ez a keverés-kavarás meg már röhejes :D :D mondhatni jellemző... vagy nem?

postmaster 2009.08.06. 09:28:56

ááá, pedig építeni próbálják, próbálják. De tudjuk, míg kőmíves kelemenné nem kerül be a falba...
süti beállítások módosítása