Levelek Abszurdisztániából

'Elfogott levelek', melyeket Abszurdia vezetői, prominens alakjai írtak más abszurdiai vezetők, prominens alakok számára. Nomeg Kurvisztán celebvilágának levelezésébe is betekintünk kissé. Kéretik nem komolyan venni, csak egy reflekció Kurvisztánban történtekre az én szemszögemből.

Címkék

Archívum

Segíjt és ne kártyát

2009.08.05. 08:07 postmaster

Tisztelt Polgármester Úr!

Hát tudod mit? Elmész Te a jó büdös picsába, az egész pereputtyoddal és elmebeteg ötleteiddel egyetemben. Munkáért segélyt? Lófaszt. Szociális kártya? Anyád.

Jogunk van ahhoz a segélyhez. Neked KÖTELESSÉGED megadni nekünk azt, és nem dolgoztatni minket érte. Persze, a cigány jó lesz kapálni, utcát söpörni, kukát pakolni stb.
A fehéret miért nem alázzátok meg?

Szabályoznád mire költsük a nekünk JÁRÓ segélyt? Szociális kártyával vásároljunk? Ugye érzed azt, hogy ez mennyire alkotmányellenes? És nem csak az alkotmányba ütköző, hanem RASSZISTA, FAJGYŰLÖLŐ magatartás.

Ebből nem kérünk, és szeretnénk ha jó példával mutatna a többi RASSZISTA, FAJGYŰLÖLŐ honfitársunknak azzal, hogy visszavonja ezeket az ötleteket, és azonnali hatállyal lemond a tisztségéről.

Várom a lemondás hírét
+++
Cigányfőgóré

 

Response to: index.hu
 

Körmölj ide valamit

Címkék: index monok szociális kártya

A bejegyzés trackback címe:

https://abszurdiailevel.blog.hu/api/trackback/id/tr891289712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása