Levelek Abszurdisztániából

'Elfogott levelek', melyeket Abszurdia vezetői, prominens alakjai írtak más abszurdiai vezetők, prominens alakok számára. Nomeg Kurvisztán celebvilágának levelezésébe is betekintünk kissé. Kéretik nem komolyan venni, csak egy reflekció Kurvisztánban történtekre az én szemszögemből.

Címkék

Archívum

Nagy Őőőőő... Vagy a mellem? Vagy az IQ-m?

2009.08.05. 07:48 postmaster

Kedves Anikó!

Örömmel olvastam, hogy végre kezd megjönni az esze, és végre nem kínozná tovább a már eddig is megviselt gerincét. Tudom, az 550 köbcenti kurvajól néz ki, és vonzza a férfi tekinteteket? Én úgy gondolom, ettől inkább csak az Önről kialakult 'Szétteszemalábam-és-mindenelvanintézve' imidzs erősödik az Önnel beszélőkben.

De látom, hogy szeretné kivetetni, a harmadik mellműtét keretében. Csak sokallja a műtét költségét. Ezért ajánlok Önnek egy üzletet.

Íme az ajánlat:
Kiveszem az Ön kebleiből az implantátumokat, vállalom az előzetes és utólagos vizsgálatok, az utókezelés és a műtét költségét, Önnek nem kell fizetnie egy fillért sem. Ezért csak egy dolgot kérnék cserébe. A továbbiakban ne nyilatkozzon, ne írjon könyvet. Nem szükséges megosztania a sekélyes életének még sekélyesebb minden apró részletét. Nem muszáj tudnunk, hogy most éppen kivel és miért dugatja magát. Akkor tessék majd nyilatkozni, ha tényleg olyan dologról beszélne, ami sokakat érint. Például a gazdasági válság kezelése. De erről is csak akkor, ha érdemben tud hozzászólni, és nem az a téma, hogy a 'Válság hatására nem tudom megvenni azt a cuki, alig takaró kis fürdőrucit, és a pasikkal sincs szerencsém.'

Várom válaszát, remélhetőleg megegyezésre tudunk jutni, és a műtét által Önnek is jobb lesz a köz- és Önérzete, és a nyilatkozatok megszűnésével nekünk is jobb lesz.

Maradok tisztelettel:
Dr. Punc Zita plasztikai sebész

 

Response to: Borsonline

Körmölj ide valamit

Címkék: celeb bors molnár anikó

A bejegyzés trackback címe:

https://abszurdiailevel.blog.hu/api/trackback/id/tr561289702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása