Levelek Abszurdisztániából

'Elfogott levelek', melyeket Abszurdia vezetői, prominens alakjai írtak más abszurdiai vezetők, prominens alakok számára. Nomeg Kurvisztán celebvilágának levelezésébe is betekintünk kissé. Kéretik nem komolyan venni, csak egy reflekció Kurvisztánban történtekre az én szemszögemből.

Címkék

Archívum

Apuuu, kérek egy Audi A6-ost. Igérem BKV elnök leszek...

2009.08.04. 15:33 postmaster

Drága István!

Nagyon örülök, hogy végre sikerült elérned az álmod, és beülhettél egy, az enyémhez hasonlóan nagy, kényelmes bőrfotelba. Bár az csak a BKV elnöki széke, az enyém meg a Főpolgármesteri szék, de azért szép eredmény.

Ahhoz is gratulálok, hogy sikerült béreltetned egy gyönyörű, jelenleg még karcmentes Audi A6-os gépjárművet, adataim szerint heti 339 600 Forintért. Remélem kellemes az autó, és amíg használod a BKV rendesen működik majd. Nem lesznek utasverések, bunkó biztonsági őrök, késő, rossz állapotú buszok, trolik, satöbbik.

Ha ez lenne, vagyis, ha minden jól működene, az Elnökölt Vállalatod esetleg még profitot is termelne, megérteném. De így bazdmeg, hogy a Fővárostól, Tőlem kérsz, kuncsorogsz állandóan egy kis plussz támogatást, így nem. Érted?

Add vissza, van saját autód, használd azt, vagy épp szállj fel arra a tetves buszra és azzal járj dolgozni. Akkor meglátod, hogy nem Audi bérlésre kéne fordítani heti 340 ezer Forintot, hanem mondjuk karbantartásra. Ez csak az egyik dolog, a többi nem ezen levelem tárgya.

Egyszerű a képlet. Ugye? Minden világos. Profitál a cég, megtarthatod, ha nem, én veszem el. És Te meg kussolsz.

Baráti szeretettel
D.G.

 

Response to: Vastagbőr

Körmölj ide valamit

Címkék: bkv demszky kocsis vastagbőr

A bejegyzés trackback címe:

https://abszurdiailevel.blog.hu/api/trackback/id/tr221288462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása