Levelek Abszurdisztániából

'Elfogott levelek', melyeket Abszurdia vezetői, prominens alakjai írtak más abszurdiai vezetők, prominens alakok számára. Nomeg Kurvisztán celebvilágának levelezésébe is betekintünk kissé. Kéretik nem komolyan venni, csak egy reflekció Kurvisztánban történtekre az én szemszögemből.

Címkék

Archívum

Celeb vagyok, ments ki innen...

2009.08.10. 10:51 postmaster

Tisztelt Médiák!

Ügyfelem nevében azzal a kéréssel fordulok most Önökhöz, hogy a jövőben szíveskedjenek mellőzni az Ügyfelemet érintő, róla szóló cikkek, írások, fényképek publikálását.

Ügyfelem a jövőben nem kíván nyilatkozni, interjút adni, újságok hasábjain és rádió- és televízióműsorokban megjelenni. Szeretne a jövőben a híradásoktól visszavonultan, szimpla állampolgárként élni, és ezért mindent meg is tesz.

Ügyfelem munkát vállal, és tervei közt szerepel egy egyetem elvégzése is. De ezeket a terveit csak úgy tudja megvalósítani, ha a média nem zaklatja, nem készülnek róla paparazzó fotók.

Ezért nyomatékosan kérjük, tartsák tiszteletben Ügyfelem fenti kéréseit. Ügyfelemnek ezekkel a kérésekkel további célja, hogy nyugodt, zaklatásmentes életet élhessen, hogy a Róla kialakult (sajnálatosan negatív) képet megváltoztathassa, és megmutathassa hogy Ő nem az a személy, aminek a különböző hírmagazinok, újságok, TV csatornák beállították.

Köszönettel:
Ügyvéd

 

Response to: Velvet

Körmölj ide valamit

Címkék: celeb kelemen anna velvet

A bejegyzés trackback címe:

https://abszurdiailevel.blog.hu/api/trackback/id/tr311299931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása