Levelek Abszurdisztániából

'Elfogott levelek', melyeket Abszurdia vezetői, prominens alakjai írtak más abszurdiai vezetők, prominens alakok számára. Nomeg Kurvisztán celebvilágának levelezésébe is betekintünk kissé. Kéretik nem komolyan venni, csak egy reflekció Kurvisztánban történtekre az én szemszögemből.

Címkék

Archívum

Koronát nekünk, de izibe....

2009.08.06. 09:12 postmaster

Tisztelt II. Szilveszter Pápa, Excellenciád!

Azért fordulok ezzel a levéllel most Önhöz, hogy kérjem, adja áldását Rám, és leendő Országomra. Tudom, nagy kérés, hiszen egész Európa szerte alakulnak a kisebb-nagyobb államok, és tűnnek is el rövid idő után a múlt emlékeiben. De úgy érzem az én országom erős lesz, és hosszú életű. Stabil lesz mindörökké, mind szellemileg, erkölcsileg, gazdaságilag és katonailag is.

Ha megkapom Őszentsége áldását az államalapításra megígérem, a következőket.
1. Államvallássá teszem a kereszténységet, és ezt az Ország alapító okiratában lefektetem. 2. Harcolok minden erőmmel, a bálványimádó, sámánista, eretnek vallások ellen.
3. Terjesztem a vállást a jelenleg pogány területeken, ha kell erővel behódoltatva és áttérítve őket Róma dicsőségére.
4. Soha, ismétlem soha nem vezetem seregeimet Róma és a római fennhatóság alatt álló területek ellen.

Röviden ennyi lenne a kérésem Öszentségéhez. Remélem megfontolja a kérésem, és küld nekünk egy pápai áldással ellátott Szent Koronát, melynek a tetején ott díszeleg a vallásuk alapját képező kereszt. A koronát én nem hordanám, azt Fiamnak Vajknak tartogatom, Ő lesz az, aki megalapítja pápai áldással Magyarországot. Ő lesz az, aki legyőzi a pogány, sámánista Koppányt, aki szintén hatalomra tör, és összefogná a törzseket, és leigázná, végiggyalázná egész Európát, nem ismerve sem Embert, sem Istent.

Köszönettel, és legmélyebb tisztelettel:
Géza Nagyfejedelem

Körmölj ide valamit

Címkék: történelem fikció

A bejegyzés trackback címe:

https://abszurdiailevel.blog.hu/api/trackback/id/tr861292051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása